Hirdetés

Trollkodásért bannoltak egy League of Legends Twitch streamert

|

A League of Legendsben aki nem viselkedik a szabályoknak megfelelően, annak büntetésképp zárolják fiókját. Most egy népszerű streamert bűntettek így.

Hirdetés

Tyler1 egy kevésbé populáris Twitch streamer volt, aki rövid idő alatt hatalmas mennyiségű követőre tett szert pár hete, mivel terjedt a híre, hogy a League of Legends élő közvetítései közben trollkodik, sérteget másokat, és előszeretettel kerül verbális összetűzésbe saját nézőivel, más szóval eteti a trollokat.

Mindennek hála, egyre csak gyarapodott nézőinek tábora. Úgy tűnik, az embereknek bejön ez a fajta stílus. Több profi LoL játékos is megelégelte a viselkedését, mint Doublelift, aki az alábbi videóban beszél Tyler1-ről, és értetlenkedik, miért nem tiltják ki a játékból.

Nem kellett sok idő hozzá, hogy a Riot csapatának is feltűnjön Tyler1, akit határozatlan időre bannolltak is a hétvégén. Az oldalukon meg is magyarázták, miért tiltották ki a népszerű streamert:

"Az Instant Feedback fülön csípi a legsportszerűtlenebb játékosokat, de néhányuknak sikerül meglógni, és folytatják a közösség játékának rombolását. A jól dokumentált sértegetés miatti kitiltások, szándékos feedelés, a felhasználói fiók megosztása/vásárlása, a sportszerűséget biztosító rendszer kikerülése, és a játékosok zaklatása miatt zároljuk Tyler1 felhasználói fiókját határozatlan ideig. Bármilyen más fiókot, amelyet egyértelműen ő használ, ki fogunkk tiltani azonosítás után.

Tudjuk, nem vagyunk tökéletesek, és ez túl sokáig elhúzódott, de szeretnénk ha tudnátok, mikor értékes játékosok összekerülnek igazi bunkókkal, mi ott leszünk."

Az eset megosztotta a közösséget, sokan értetlenkedve reagáltak, miért tiltották ki Tyler1-et, mikor a többi, hasonlóan magas rangú, trollkodó, bántó magatartású játékost hagyják szabadon garázdálkodni. Szerintük vagy legyen ez egy tendencia, és tüntessék el az összes ismert trollt, vagy adják vissza Tyler1 fiókját.

Ti mit gondoltok az esetről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)