Hirdetés

Tyranny - így kel életre az Obsidian új fantáziavilága

|

Ahogy minden játék, a Tyranny elkészítéséhez is rengeteg tehetséges művész munkájára van szükség, róluk és a világ megalkotásáról szólnak az új fejlesztői videók.

Hirdetés

Úgy tűnik, az Obsidian és a Paradox együttműködése bevált a Pillars of Eternity kapcsán, ugyanis nem csak ennek a folytatása, hanem egy másik régimódi RPG, a Tyranny is a két cég közös munkájából születik meg. Bár eddig a játékból nem sokat láthattunk, az új fejlesztői naplók ezen is változtatnak.

A tegnap kiadott második videóban az Obsidian csapatában dolgozó művészek munkájába nyerhettünk egy kis betekintést, akik a zene és a világ mellett a szereplőknek is segítenek egyéniséget adni. Kifejezetten mókás volt látni például, milyen felvételeket készítettek referenciaként a vadállatok és emberek keverékét képező lények animációihoz. A múlt héten megjelent első videónaplóban (ezt lejjebb találjátok) arról meséltek a Tyranny készítői, milyen is lesz a világ, ahol a gonosz erői diadalmaskodtak és milyen helyet foglal el benne a játékos karaktere.

Nektek hogy tetszik eddig az új szerepjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)