Hirdetés

Tyranny - új izometrikus szerepjátékot készít az Obsidian

|

A Pillars of Eternity fejlesztői ismét egy izometrikus nézetű RPG-vel örvendeztetik meg a műfaj rajongóit. A bejelentő videón túl remek képeket is tudunk mutatni.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment és a Paradox Interactive leleplezte legújabb játékukat. A Tyranny névre keresztelt RPG-ben egy új fantasy világba látogathatunk el, ahol a jó és gonosz erőinek gigászi csatájából a sötét oldal került ki győztesen.

A játékban a gonosz erőket egy Kyros the Overlord nevű zsarnok vezeti, mi pedig az ő egyik tisztjét alakítjuk. A Tyranny erősen épít a párbeszédekre, kalandjaink során rengeteg bonyolult morális döntést kell majd meghozunk, csupán rajtunk múlik, hogy félelmet vagy éppen tiszteletet ébresztünk másokban. Az Obsidian és a Paradox együttműködése a Pillars of Eternity esetében bevált, úgyhogy teljesen érthető, hogy már most hatalmas érdeklődés övezi az új bejelentést. A Tyranny első kedvcsináló videója mellé ráadásul érkeztek gyönyörű képek is, nézzétek meg mindet.

 

A jelenlegi tervek szerint a Tyranny még valamikor idén megjelenik PC-re, valamint Mac és Linux rendszerekre. A játék hivatalos oldalán fel tudtok iratkozni egy hírlevélre is, mely biztosítja, hogy nem maradtok le semmilyen fontos információról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)