Hirdetés

Ubi30 - az összes játék újra ingyenes

|

Ha lemaradtatok a Ubisoft 30. évfordulós ünnepi ajándékainak valamelyikéről, a napokban bepótolhatjátok.

Hirdetés

Tényleg csak hálásak lehetünk a Ubisoft Ubi30 promóciójáért. Nem holmi ezeréves játékokat kaptunk, hanem vagy páréves címeket, vagy a régebbiek esetében igazi klasszikusokat.

Június óta hét játékkal ajándékozta meg a kiadó a Uplay felhasználókat, havi egyet lehetett beszerezni. Aki lemaradt valamelyikről, az később nem élhetett a lehetőséggel, csak az aktuális havi ajándékot tölthette le. Most, december 18-áig mind a hét cím, azaz a Prince of Persia: The Sands of Time, a Splinter Cell, a Rayman Origins, a The Crew, a Beyond Good and Evil, a Far Cry 3: Blood Dragon és az Assassin's Creed III ingyenes, a feltétel pedig mint korábban, most is csak annyi, hogy regisztrálni kell a Uplay rendszerébe. Akinek már van fiókja, természetesen használhatja. Most már tényleg ne szalasszátok el az alkalmat, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)