Hirdetés

Ingyen játékokat ajándékoz a harminc éves Ubisoft

|

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Ubisoft, ennek alkalmából pedig több játékot is adnak ajándékba a rajongóiknak.

Hirdetés

Habár az utóbbi időben nem feltétlenül lehettünk elégedettek a Ubisoft munkájával, azért az tagadhatatlan, hogy rengeteg klasszikust kaptunk tőlük az elmúlt három évtizedben. A cég idén ünnepli a szülinapját és ezt a rajongók számára is szeretnék különlegessé tenni.

A cég bejelentette, hogy a Ubisoft Club tagjai hét darab ingyenes játékot fognak megkapni az idén, melyeket havonta fognak elérhetővé tenni, limitált ideig mostantól egészen decemberig. Az első ilyen játék a méltán híres Prince of Persia: The Sands of Time lesz majd, a következő játékot pedig nagyjából július közepén fogják felfedni.

A letöltéshez természetesen szükségünk lesz egy Uplay felhasználói fiókra, az ingyenes játékokat pedig a Uplay kliensen keresztül tudjuk majd letölteni. Szerintetek melyik játékok lesznek még ingyenesek a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)