Hirdetés

Egy kiváló FPS-t ad nekünk ingyen a Ubisoft

|

Kiderült, melyik játékát ajándékozza nekünk novemberben a Ubisoft. Most sem kellett csalódnunk.

Hirdetés

A 30 éves Ubisoft már egy ideje hónapról hónapra remek címekkel ajándékozza meg a PC-s játékosokat, októberben például a Beyond Good & Evil landolt azoknál, akik nem mulasztották el ezt a remek lehetőséget, és lecsaptak rá. Most végre kiderült, hogy novemberben melyik szintén kiváló játékot kapjuk meg. 

A Ubisoft Club rendszeréből egészen pontosan november 9-től tölthető majd le teljesen ingyenesen a Far Cry 3: Blood Dragon. A Far Cry 3 pozitív értelemben elborult mellékága a 80-as évek sci-fi akciófilmjeit idézi fel, mindezt pedig tökéletesen adagolt humorral vegyíti. Ha eddig esetleg neked valamiért kimaradt ez az üdítően friss FPS, vagy egyszerűen csak nosztalgiázni szeretnél, akkor remek lehetőséget kínál most neked a Ubisoft.

Az ingyenes Far Cry 3: Blood Dragon itt éritek majd el, jövőhét szerdától. A játék egyébként november második felétől a Games with Gold program keretei között is ingyenesen letölthető, így lényegében az Xbox One és Xbox 360 tulajdonosok sem maradnak ki a buliból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)