Hirdetés

For Honor - 40 perc gameplay érkezett

|

Az E3-on többen is kipróbálták a For Honort, néhányan pedig videót is készítettek belőle.

Hirdetés

A For Honor az idei E3-on is a Ubisoft egyik legizgalmasabb játéka volt, és míg tavaly a többjátékos módba engedtek betekintést, idén a kampányt próbálhatták ki azok, akik hajlandóak voltak sorba állni a Ubisoft standjánál.

A kiadó a YouTubereknek azt is megengedte, hogy rögzítsenek a játékmenetből. A pálya, amiben a vikingek és a szamurájok csapnak össze valahol a játék felénél található, és bár egyelőre nem tűnik túl nehéznek, valószínűleg nem akarták, hogy mindenki meghaljon az első adandó alkalommal.

Az utolsó videóban az elejétől a végéig az egész pálya szerepel, a videós azonban elég szabadszájú, így ha nem vagytok oda az angolul káromkodó gamerekért, maradjatok az első kettőnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)