Hirdetés

Ütős lesz a Ubisoft következő ingyenes játéka

|

A Ubisoft bejelentette a következő ingyenes játékot, amit a kiadó 30. születésnapja alkalmából kapnak a játékosok. Ezúttal a versenyzés szerelmesei örülhetnek

Hirdetés

A Ubisoft idén ünnepli harmincadik születésnapját, melynek apropójából minden hónapban meglepnek minket valamivel. A Rayman: Origins és a Prince of Persia után ezúttal egy egészen új játékkal kedveskednek a franciák.

A kiadó néhány órával ezelőtt jelentette be, hogy szeptemberben nem más lesz az ingyenes játék, mint a The Crew. A 2014 végén megjelent autós játék a versenyzést hozta össze a közösségi autózással, és ha nem is váltotta meg a világot, sokaknak bejött a koncepció.

A The Crew szeptember 14-től letölthető a Uplay rendszeréből. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)