Hirdetés

Új GameStar, felújított Grand Theft Auto játékok és a Tetris film - mi történt a héten?

|

Ez a hét sem lehetne teljes heti összefoglalónk nélkül. Vegyük számba együtt, hogy mely hírek ismerete nélkül lenne sokkal szomorúbb egy gamer élete.

Hirdetés

Jövő héten úgy is minden az Overwatch megjelenéséről fog szólni, úgyhogy most gyorsan vegyük inkább át az elmúlt hét nap legfontosabb eseményeit, mielőtt a Blizzard sikervárományos lövöldéje letarolja az egész játékipart.

Kezdjük egyből a Hype-pal, mivel a Hype kiváló szórakozás, jót tesz az arcbőrnek és a haj megfelelő csillogását is elősegíti.

A hét legjobb híre

Megjelent a legújabb, 2016/05-ös GameStar magazin! Ha még nem tetted volna akkor azonnal sprintelj a legközelebbi újságoshoz (oké, esetleg holnap reggelig még haladékot adok), és csapj le az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition teljes játékkal és megannyi izgalmas tartalommal teletömött magazinra.

A hét legrosszabb híre

Nem fognak örülni az Xbox játékosok, mivel hazánkban is drágul az Xbox Live Gold előfizetés. Körülbelül havi 800 forintos árnövekedésre számíthatunk, ami azért még nem a világ vége, de akkor sem lesz kellemes a pénztárcánkra nézve. A magasabb árakra június 20. után számíthatunk.

A hét legmeglepőbb híre

Take-Two Interactive és a Rockstar Games komolyan fontolóra veszi a felújított Grand Theft Auto játékok témakörét. Elképzelhető, hogy valóban elkészítik a korábbi részek ráncfelvarrott változatait, de csak és kizárólag akkor, ha úgy ítélik meg, ezek az újrakiadások kellően izgalmasak lennének a fogyasztók számára. Mi biztosan nem elleneznénk a dolgot!

A hét legkevésbé meglepő híre

Ahogy arra teljesen egyértelműen számítani lehetett, a GeForce GTX 1080 egy bivalyerős videokártya lesz. A kártya combos teljesítményét ebben a cikkben konkrét számok támasztják alá. Ha lecsaptok egy ilyen kártyára, akkor biztosan nem lesz gondotok az elkövetkező pár év játékfelhozatalával.

A hét legjobb Másvilág híre

Nem tudtam konkrét hírt választani ebbe a szekcióba, mivel az összes Warcraft filmhez kapcsolódó cikket ide tudnám sorolni. Az orkok és emberek háborúja pár napon belül kezdetét vesző, előtt viszont még gyorsan nézzétek meg, hogyan született meg a film világa, hogyan változtak át a színészek fantasztikus lényekké, illetve azt is, hogy mennyi munka van a digitális trükkök mögött. Már csak néhány napot kell kibírni és remélhetőleg leolvad majd az arcunk a gyönyörűségtől. 

A hét legrosszabb Másvilág híre

Baljóslatú tendenciát mutat az, hogy már a Tetrisből is mozifilmet akarnak készíteni. Ráadásul a projekt nem marad meg ötlet szinten, hanem ténylegesen meg fog valósulni a film. A Tetris mozi, egy "eposzi sci-fi thriller" lesz az ígéretek szerint. A forgatás 2017-ben indul, mi pedig már most elkezdhetünk félni, hogy mi lesz a következő ilyen alkotás. Netán egy aknakereső vagy pasziánsz film?

A hét legjobb videója

Az Amerika Kapitány: Polgárháború sikerén felbuzdulva pár kellően elborult elme kiötölte az alábbi mókás videót, mely egy olyan világot mutat be, ahol nem csak az Egyesült Államoknak, hanem pár európai országnak is saját szuperhőse van. Az európai Kapitányok saját nemzetük ismert sztereotípiáit domborítják ki, az eredményt pedig mindenképpen látni kell.

A hét pletykája

A Bethesda E3-as előadásán minden bizonnyal ki fog derülni, hogy tényleg érkeznek-e további DLC-k a Fallout 4-hez, de a játék fájljai között már most egy érdekes információra bukkantak a szemfüles kutakodók. A DLCNukaWorld.esm fájlnév alapján arra lehet következtetni, hogy egy jövőbeli DLC-ben bizony poszt-apokaliptikus vidámparktúrára indulunk. Irány a Nuka World

Ettől csupán egy hajszálnyival maradt el izgalomfaktor tekintetében az a pletyka, mely a Ren lovagjainak Star Wars VIII-béli felbukkanásáról szólt. 

A legnagyobb WTF a héten

Son of Zorn címmel indítja el új sorozatát a FOX televíziós csatorna. Az új széria főhőse Zorn egy animált, He-Man szerű fantasy hős lesz, aki a valódi világban szeretne beilleszkedni, normális életet élni és közben kissé puhány fiát is megnevelni. Mi még mindig az állunkat keressük, nézzétek meg a sorozat előzetesét ti is.

A hét cikke

Nagyon fontos és sokakat érintő témát boncolgatott Kőszegi Bálint cikke, ami annak kapcsán született, hogy a  DM Brandon nevű streamer meglepő módon reagált egy rajongójának üzenetére. A néző arról számolt be, hogy Brandon gameplay videói hatására vetette el az öngyilkosság ötletét, a streamer azonban nem úgy reagálta le a dolgot, ahogy arra számítani lehetett. Kőszegi Bálint hiánypótló írásának mindez csupán a felvezetése, a továbbiakban az öngyilkosság és a depresszió témaköre is alaposan bemutatásra kerül. Akkor is érdemes elolvasni a cikket, ha úgy érzed, hogy te nem vagy érintett a témában.

És még...

A kulinária iránt is fogékony gamerek egy World of Warcraft szakácskönyv bejelentésének is örülhettek ezen a héten. Az új Doomban egy legyőzhetetlen multiplayer kombóra bukkantak a játékosok, a soha el nem készült PSP-s The Elder Scrolls játékról pedig végre videókat is tudtunk mutatni, továbbá az ötödik Transformers film is címet kapott. Mindezeken felül is sok érdekességet találtok az utóbbi napok hírei között, de ebbe az összefoglalóba most ennyi fért bele. Holnap újabb izgalmas hét indul, megjelenik az Overwatch, egyszóval továbbra is bőven lesz majd mit olvasni a GSO-n. Addig is ne feledjétek örök jelmondatunkat: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)