Hirdetés

Új kihívások előtt a Scotland Yard

|

Úgy tünik, Nagy-Britanniában a rendőrök könnyen alkalmazkodnak az új évezred kihívásaihoz.

Hirdetés

West Yorkshire-ben nemrégiben letartóztattak egy 32 éves férfit, akinél több egyéb lopott holmi között egy Nintendo Wii-t is találtak. A rendőrség ragyogó helyzetfelismeréssel nyilvánosságra hozta a Wii-ben található "Mii" karakterek neveit (Seb, Pheebes, Nicks, Evie) hogy az eredeti tulajdonos könnyebben beazonosíthassa az elorzott konzolt. Ügyes! Aki nem tudná: a Mii karakterek a Wii-ben elkészíthető virtuális alteregók, melyeket – kis közelítéssel – saját képünkre szabhatunk.

miilostcast.jpg

A brit rendőröknek tehát nem idegen a Wii működése – de természetesen kis hazánk rendfenntartó erői is minden bizonnyal hasonlóan cselekedtek volna egy ilyen helyzetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)