Hirdetés

Új Persona részek csobbannak a nyáron

|

A nagy melegben sem fogunk Persona nélkül maradni!

Hirdetés

Utoljára 2011-ben lehetett hallani, a Persona sorozat 4. részének PS Vita változatáról. A csöndet azonban végre megtörte a Japán Famitsu magazin, ami szó nélkül leközölte a megjelenési dátumot. A magazin szerint a játék június 14-én landol a japán polcokon, az elszántabb rajongók pedig egy speciális bundle formájában is beszerezhetik. A Japán exkluzív csomag tartalma: 10 képeslap, egy egyedi tasak és 6 darab A3-as, Persona 4 illusztrációkat tartalmazó poszter, amiket Shigenori Soejima, Shuji Sogabe, Mad House, Studio Hibari és Hiroyuki Maeda tervezett.

Ez a kis szeretetcsomag 10,290 yen-el fogja szegényebbé tenni az esetleges vásárlókat. A PS Vita port mellett, azonban az Arc System Works keze alatt készülő játékról sem szabad megfeledkezni, ami a Persona 4:Ultimate in Mayonaka Arena címet fogja viselni. Ez az eddigi Persona játékoktól eltérően egy 2D-s verekedős darab lesz, amiben természetesen a Persona 4, illetve pár korábbi rész szereplőivel csatázhatunk - a videóban is látható - eszeveszett kombókat produkálva. A Persona 4: Ultimate in Mayonaka Arena arcade verziója márciusban startol Japánban, illetve a játék valamikor nyáron tör be az amerikai piacra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)