Hirdetés

Újabb almagyilkos?

|

Miközben az Apple eladta százmilliomodik lejátszóját, aközben a - valljuk be: komolyan lemaradt - versenytársak sem tétlenkednek és igyekeznek lefaragni a cég 73%-os piaci részesedéséből.

Hirdetés

Most éppen az almások mögött közvetlenül - 9 százalékot birtokolva - kullogó SanDisk Sansa Connectje és a Yahoo Music összefonódásával akarják megszorongatni őket. Szükség van a lejátszón kívül ugyanis szolgáltatásokra és online zeneboltra is - az iPod is az iTunes-szal a háta mögött jutott oda, ahova.
A wireless hálózatokhoz és népszerű online szolgáltatásokhoz való csatlakozási lehetőséggel (Flickr, Yahoo Messenger) ellátott 4GB-os, SD kártyával bővíthető és Internet-rádiózásra is alkalmas Sansa Connectet 250$ körüli áron vesztegetik.
Nem működik azonban együtt a Microsoft Zune Marketplace-el, a szoftveróriás saját almagyilkos-jelölt zeneboltjával: nem beszélhetünk tehát a piac általános összefogásáról az Apple ellen, noha a Microsoft és a Yahoo számos más területen megtette már. Várható viszont egy mobilkommunikációs vállalattal történő együttműködés, ami újabb szolgáltatások bevezetését vetíti előre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)