Hirdetés

Újabb videóval akar meggyőzni minket a Rick és Morty atyja, hogy nem lesz rossz az új játéka

|

Szeretnél többet látni Justin Roiland és a Squanch Games humorosnak és látványosnak ígérkező lövöldéjéből? Ez tetszeni fog.

Hirdetés

A High on Life ugyan nem fogja megváltani a világot, de néhány órára biztosan elfeledteti majd velünk annak minden búját-baját. A Rick és Morty alkotójának projektje már az első trailerek után egy fura cuccnak tűnt, aztán minden bemutatóval egyre elborultabbnak látszott.

Ezt erősíti tovább a mai videó is, ami az amerikai IGN jóvoltából megmutatja, hogy mire számíthatunk majd a Zaphyr Paradise helyszínen.

Hirdetés

Több mint 12 percig nézhetjük, ahogy a tesztelő próbálja túlélni az akciót, közben pedig a pisztolyai nagyon fura beszélgetéseket folytatnak. Ha bármit is tanul majd ebből a játékból az ipar, akkor az reméljük az lesz, hogy az öntudattal rendelkező fegyverek nagyon szórakoztatóak.

A High on Life eredetileg október 25-én érkezett volna, de a megjelenést a fejlesztők kénytelenek voltak eltolni. Az új dátum 2022. december 13., ami legalább szintén nincs olyan nagyon messze.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)