Hirdetés

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - megérkezett az első trailer

|

A Nintendo Switchre érkező retro Street Fighter játékhoz befutott egy igazán hangulatos kedvcsináló videó.

Hirdetés

Végre rengeteg részlet kiderült az új Nintendo Switchről, ezzel egy időben pedig egy rakás játékot is bejelentettek a Nintendo legújabb konzoljára. Az egyik a nagy sikerű Capcom-franchise darabja, az Ultimate Street Fighter II.

A The Final Challengers alcímet viselő játékhoz már meg is érkezett a legelső trailer. A játék nem csak egy egyszerű ráncfelvarrást és optimalizálást kap, hanem két új karakterrel, Evil Ryu-val és Violent Kennel is bővül a választható harcosok palettája.

Érdekesség még, hogy két grafikai beállítás közül is lehet majd választani. Az egyik opció a 90-es évek elejét időző klasszikus pixel-art látványt takarja, a másik pedig felújított változat lesz, amit korábban már az Xbox 360-ra és PS3-ra kiadott Super Street Fighter II Turbo HD Remix kiadásban is láthattunk.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor számíthatunk az Ultra Street Fighter II: The Final Challengers megjelenésére. Ti várjátok már a régi-új Street Fighter epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)