Hirdetés

Umbrella Corps - az Antarktiszon is zajlik a zombilövöldözés (videó)

|

A többjátékos Resident Evil játékhoz új képek és előzetes érkezett, a Déli-sarkvidék titkos bázisán is megküzdhetünk egymással a zombik között.

Hirdetés

Az új, csak többjátékos módban játszható Resident Evil, az Umbrella Corps késni fog a tervezetthez képest, de talán ezt valahogy ki fogjuk bírni. A legújabb előzetesben az Umbrella vállalat titkos, antarktiszi bázisát prezentálják, ami a harcok egyik helyszíne lesz..

A pályát a Resident Evil Code Veronica egyik helyszíne inspirálta, az előzetesben is feltűnik a 2000-ben megjelent játék. A mínuszokban gazdag létesítményben nem csak az ellenség fegyvereseitől kell tartani, de az erősebb mutánsok is sok bajt okozhatnak. Az fagyos pályáról származó képeket a galériában meg tudjátok tekinteni.

Az Umbrella Corps megjelenése június 21-én várható PC-re és PlayStation 4-re. Ti láttok benne potenciált?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)