Hirdetés

Umbrella Corps megjelenés - befutott a Resident Evil spin-off

|

Amíg megérkezik a Resident Evil 7, addig a zombirajongók elüthetik az időt egy kompetitív lövöldével, az Umbrella Corps című mellékszállal, ami már elérhető.

Hirdetés

Nagyot nézett a világ, mikor a Tokyo Game Show 2015-ön a Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil: Operation Raccoon City után ismét megpróbálja új útra terelni a szériát és bejelentette az Umbrella Corps névre hallgató spin-offot, amely egy külső nézetes, többjátékos lövölde. Bár a játék első gameplay videója meglehetősen szörnyen festett, szerencsére az egyik játékmód, a sorozat legendás helyszínei és az Antarktiszon zajló zombilövöldözés kimondottan érdekesek voltak. 

Való igaz, a Resident Evil címet elsősorban túlélőhorrorként szeretik és ismerik a rajongók, az Umbrella Corps-t azonban sokan nevezték korrektnek azok közül, akik kipróbálták, így talán érdemes lehet adni neki egy esélyt, amit már bárki megtehet, ugyanis megjelent a széria legújabb mellékága PC-re és PlayStation 4-re egyaránt.

Odafent megnézhetitek a Resident Evil: Umbrella Corps utolsó trailerét, odalent pedig elmesélhetitek nekünk, hogy beszerzitek-e a spin-offot, avagy inkább a Resident Evil 7-re hangolódtok az ingyenes demójával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)