Hirdetés

Umbrella Corps - a sorozat legendás helyszíneire is ellátogatunk

|

Új traileren mutatja meg magát az Umbrella Corps, a Resident Evil spinoffjáról pedig egész sok új infót sűrítettek három percbe a készítők.

Hirdetés

A Resident Evil-sorozatot elsősorban túlélőhorrorként ismerték és szerették meg a rajongók, így az Umbrella Corps-t sokan leírták közülük. De akinek volt alkalma kipróbálni a csapatos TPS-t kifejezetten pozitívan nyilatkozott róla, így talán érdemes odafigyelni a játék fejlesztésére. Erre próbál minket rávenni a Capcom is a legújabb trailerrel.

Ebben többek között megmutatták, hogy a különböző egzotikus pályák mellett a Resident Evil-sorozat klasszikus helyszíneire is ellátogatunk majd. Ezúttal Raccon Cityt és az ottani rendőrőrsöt láthattuk, ahol széles utcák és szűk földalatti csatornák váltják egymást, de a kiadó közleménye szerint feltűnik majd Kijuju az ötödik és a spanyol falu is a negyedik epizódból. A videóban felsorolták nekünk a játékmódokat is a készítők, bár egyelőre a nevükön kívül sok nem derült ki róluk. Azt viszont megtudhattuk, hogy lesznek egyedül teljesíthető kihívások is.

A trailer végén azért egy kevésbé biztató részlet is feltűnt, ugyanis a Capcom már most a karakterek tesztreszabásához kapcsolódó DLC-t szeretne eladni nekünk. Az Upgrade Pack nevű csomagban a Resident Evil-sorozat fősodrának ikonikus karakterei mellett fegyverkülsők és emote-ok is helyet kaptak, míg az előrendelőknek a különböző színezéseket nyújtó Fashion Victim Setet kínálja a kiadó.

Akit viszont annyira nem fog meg a PvPvE koncepció, annak azt ígérte a Capcom, hogy a június végén érkező Umbrella Corps bizony csak a bemelegítés lesz az egész évet tekintve. Ez pedig már csak egy lépésre van a Resident Evil 7 bejelentésétől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)