Hirdetés

Uncharted 3 - ennyivel lesz szebb PS4-en

|

Attól azért nem kell tartani, hogy nem fogjuk felismerni kedvenc szerencsevadászunkat, de a különbség szemmel látható.

Hirdetés

Már csak másfél hónapra vagyunk az Uncharted: Nathan Drake Collection októberi megjelenésétől, amikor is PS4-en is belevethetjük magunkat az Uncharted első három részébe. Jó alkalom lesz ez azoknak (mint például én), akiknek ezidáig kimaradt a sorozat, és azoknak is (mint például daev), akiknek rengeteg fölösleges szabadidejük van, hogy újrajátszák ezt a remek trilógiát.

Természetesen rengeteg embert érdekel, hogy mennyit is fejlődött a játék az előző generációs változathoz képest. Cycu1 jóvoltából most megnézhetjük, hogy miben is más az Uncharted 3: Drake's Deception a jelenlegi konzolgeneráción. Nem mondom, hogy eget rengető a különbség, de azért vannak változások.

Alapjaiban nyilvánvalóan nem nyúltak bele a kódba, de a textúrák részletességén és a fényeken is húztak egy kicsit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)