Hirdetés

Uncharted 4 - ki mondta, Nathan Drake vagy Drake a rapper?

|

A PlayStation Access játéka egy zseniális kihívás elé állította az Uncharted 4 két főszereplőjének hangját adó Nolan North-t és Troy Bakert.

Hirdetés

Már tényleg a nyakunkon van az Uncharted 4 megjelenése, a Sony pedig folyamatosan tolja nekünk a jóságokat, hogy az is tudjon a játékról, aki valamilyen felfoghatatlan oknál fogva eddig még nem hallott róla. Ezúttal nem egy új trailert kaptunk, de a fenti videó legalább annyira jó.

A PlayStation All Access legújabb adásában a stáb egy egészen zseniális játékot talált ki: a Drake or Drake lényege, hogy Nolan North (vagyis Nathan Drake szinkronhangja) felolvas egy sort, amelyről Troy Bakernek (vagyis Nathan bátyja, Sam szinkronszínészének) el kell döntenie, hogy azt Drake mondta, a pimasz felfedező, vagy pedig Drake, a kanadai rapper.

Elsőre azt hinnénk, hogy tökre nyilvánvaló, hogy melyiket mondta Drake és melyiket nem, de a videóból kiderül, hogy sokszor nem olyan egyértelmű. Mint ahogy az sem, hogy kiről beszéltem pontosan az előző mondatban. Nektek hányat sikerült eltalálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)