Hirdetés

Uncharted 4 - 1080p és 30 fps a cél, de multiban meglehet a 60 fps is

|

A tegnapi gameplay bemutató után az Uncharted 4 fejlesztői elárultak néhány technikai részletet is a játékkal kapcsolatban. Nem mintha számítana.

Hirdetés

A Naughty Dog már készített egy 1080p-ben 60 fps-sel futó játékot PlayStation 4-re, a The Last of Us Remastered helyzete viszont teljesen más volt, hiszen az egy PS3-on is remekül futó játék felújított változata, nem pedig valami vadonatúj.

Az Uncharted 4 esetében úgy döntöttek, ahhoz, hogy belátható időn belül megvalósíthassák elképzeléseiket, muszáj a 30 fps-nél maradni, és inkább a felbontást maximalizálják. „Ha fix 60 fps-t szeretnénk, sokat kellene optimalizálni, és ettől minden pályát több időbe telne elkészíteni. Ez hatással lenne a sztorira is:  'Szeretnénk megcsinálni ezt a jelenetet, de nincs időnk a környezetet összerakni.'" - nyilatkozta Anthony Newman, az egyik vezető fejlesztő. 

Ettől függetlenül a többjátékos mód esetében törekednek a 60 fps-re, illetve visszatér a Photo Mode is, ami egyre több Sony-exkluzív játék része. Mint azt a feljebb lévő videóban is láthatjátok, így vagy úgy, az Uncharted 4 csodálatos lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)