Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - csodálatos videó mesél a sztoriról

|

Az Uncharted 4: A Thief's End új előzetesét nem lehet csak egyszer megnézni.

Hirdetés

Két hónap. Kettő teljes hónapot kell várnunk Nathan Drake visszatérésére, és a Sony nem akarja megkönnyíteni a várakozást.

Tegnap beharangozták, ma pedig kiadták az új Uncharted 4: A Thief's End előzetest, ami a sztorit foglalja össze röviden. Láthatjuk benne Nathant és Samet fiatalabb korukban, Sullyt, minden főbb karaktert, ismerőseket és újakat egyaránt. Gyönyörű dzsungelt, szigetet, külső és belső tereket, a főszereplőt, amint békésen vacsorázik, vagy épp halálközeli állapotba kerül (már csak az eddigiek alapján is biztosak lehetünk abban, hogy ilyen sokszor lesz ). Minden további szó fölösleges; nézzétek meg, aztán ismét, meg talán még egyszer azután.

Az Uncharted 4: A Thief's End megjelenése április 27-én várható, kizárólag PS4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)