Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - 16 perc vágatlan játékmenet

|

Tizenhat percen keresztül gyönyörködhetünk az Uncharted 4: A Thief's End egyjátékos kampányában.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónapot kell átvészelni az Uncharted 4: A Thief's End megjelenéséig, hacsak a Naughty Dog ismét ki nem találja, hogy váratja még egy kicsit a rajongókat. De már csak nem.

Néhány külföldi újságíró lehetőséget kapott, hogy kipróbálja az egyjátékos kampányt, elsősorban azt a küldetést, amiben Nathan, Sam és Sully egy jeeppel utazgatnak Madagaszkáron. Mi ugyan nem játszhatunk még vele, de legalább egy videón megnézhetjük az általuk játszott szakaszt. Zseniális, ahogy a karakterek mindent kommentálnak, minden lépésre fel vannak készítve, és akkor is elfoglalják magukat, amikor Nathan épp valami mást csinál. Arról már ne is beszéljünk, mennyire gyönyörű. 

Május 10. Írjátok fel, ha még nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)