Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - közel már a multis DLC

|

A Naughty Dog bejelentette, hogy mikorra várhatjuk az Uncharted 4: A Thief's End első, ingyenes többjátékos bővítményét és ismertette annak tartalmát is.

Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End tesztünkben már részleteztük, hogy bár a Naughty Dog játékának multiplayere nem olyan kirívóan különleges, mint a sztorimód, mégis elég szórakoztató ahhoz, hogy jó néhány kellemes órát eltölthessünk vele, olyan unchartedesen, mint ahogyan tesszük azt a GameStart videósorozatunkban is. 

A Naughty Dog a minap bejelentette, hogy az Uncharted 4 első multiplayer DLC-je június 29-én fog megérkezni egy új patch társaságában és tartalmazni fog egy új térképet, új fegyvereket, boostereket, tauntokat, skineket, új funkciókat ad az egyéni mérkőzésekhez és az egyéni loadout nevekhez, valamint átalakítja a ranked team deathmatch módot. Ezenfelül az update olyan dolgokat javít majd a készítők szerint, amit számos játékos kért már tőlük, ráadásul ha valaki rendelkezik az Uncharted 4 Triple Packkal, akkor extra tárgyak ütik a markát a szerdai frissítéskor. 

A Naughty Dog június 28-án, hazai idő szerint 20:30-tól Twitchen keresztül bemutatja az Uncharted 4 új tartalmait, majd június 30-án újfent tartanak egy livestreamet, amelyben a multiplayer team beleássa magát a ranked team deatchmatch változtatásaiba. Ha esetleg korábban kimaradt volna, mindenképpen nézzétek meg a játék multis ütemtervét: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)