Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - visszatér egy kedvelt multis mód

|

Az Uncharted 4: A Thief's Endben visszatér az előző két részben is látott Plunder mód, amiben természetesen kincseket kell elhappolnunk a másik csapat orra elől.

Hirdetés

Bár az Uncharted 4: A Thief's Endről néhány év múlva valószínűleg inkább az elképesztő sztorimód jut majd eszünkbe, a Naughty Dog mindent megtesz azért, hogy a többjátékos rész is hosszú órákig elszórakoztasson minket. Ebben a különböző játékmódok változatossága is segíthet, amik közül most a Plunder visszatérését jelentette be a csapat.

Ezt a módot már az Uncharted második és harmadik részének multijában is láthattuk, a lényegét tekintve pedig egy capture the flag módról van szó, amiben az elfoglalandó ereklyéket oda is dobhatjuk egy-egy csapattársunknak. Az előző epizódokhoz képest annyi változik az Uncharted 4: A Thief's Endben, hogy egy csapatban öt helyett csak négy játékos lesz, illetve lazítottak az ereklyét éppen cipelő játékos mozgásának megkötésein. Bár ez minket annyira nem érint, az éppen zajló PAX Easten ki is lehet próbálni az új módot, illetve a Naughty Dog az ígéri, a kiállítás után további érdekességeket is bejelentenek majd a multi kapcsán. Addig is gyönyörködhetünk ebben a csodás taunt-animációban és néhány további screenshotban a Plunder módról.

Nektek eddig hogy tetszik az Uncharted 4 többjátékos része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)