Hirdetés

Uncharted 4 - decemberben jön a kooperatív mód, itt egy gameplay videó

|

Májusban jelentette be a Naughty Dog, hogy co-op móddal bővíti az Uncharted 4-et, de eddig nem tudtuk pontosan, milyen lesz. Most kiderült.

Hirdetés

Nyilvánvaló volt, hogy nem a sztorit játszhatjuk majd végig barátainkkal (bár szinte mindig van valaki Nathan mellett, de minden mellékszereplő teszi is a dolgát, nem biztos, hogy jobb lenne, ha mi irányítanánk őket), és azért nem volt nehéz arra tippelni, hogy Survival mód készül. A második és harmadik részben is volt (Co-op Arena néven), ezt fejlesztették tovább.

Legfeljebb hárman állhatunk össze, hogy ellenfelek egyre keményebb hullámaival (összesen max 50-nel, minden 10. egy bossharc, néhol új bossokkal) vegyük fel a harcot, miközben megpróbáljuk teljesíteni a feladatokat (területvédelmezés, kincsek gyűjtögetése satöbbi). Néha kapunk egy kis extra nehezítést, például azt, hogy nem használhatunk bármilyen fegyvert. 10 pályán játszhatunk, több nehézségi szinten. Megjelenés decemberben, egyelőre még nem tudni, pontosan mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)