Hirdetés

Uncharted 4 - így lesz belőle egy nagyon szomorú játék

|

Az Uncharted 4: A Thief's End egyik első jelenete az egyik legjobb, ami valaha játékban szerepelt. De mi történik, ha kikerül belőle Drake? Egy kicsit spoileres videó most megmutatja.

Hirdetés

Több okból is emlékezetes volt az Uncharted 4: A Thief's End negyedik fejezetének azon jelenete, amiben Nathan és Elena a kanapén ülnek, és játékkal akarják eldönteni, ki mosogasson el kaja után. Az egész nagyon emberi, nagyon vidám, tökéletesen megmutatja, milyen kettejük kapcsolata. 

Viszont kicsit más a helyzet, ha csak egyiküket látjuk. Egy fura bug miatt Nathan modellje teljesen eltűnhet, ilyenkor pedig olyan, mintha Elena megzakkant volna Drake eltűnése vagy neadjisten' halála után, és azt játszaná, hogy ott van, pedig láthatóan nincs. Szomorú ezt látni, de jó tudni, hogy csak egy bug okozza.

Ti találkoztatok valamilyen hibával a játékban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)