Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - akár komoly baj is lehetett volna egy apró figyelmetlenségből

|

Az Uncharted 4-ben Easter Eggekre vadászó játékosok rábukkantak egy weboldalra, ami akár komoly fejfájást is okozhatott volna a stúdiónak.

Hirdetés

Az Uncharted 4 világa és pályái elképesztően részletesek, minden helyszín az utolsó porszemig kidolgozott, így nemcsak hihetetlenül hiteles, hanem a felfedezése is nagyon élvezetes. 

Megjegyzés: a sztorit illetően nincsenek spoilerek az alábbi cikkben.

A játék egy pontján Drake kezébe akad egy Bangkokról szóló prospektus, amelyet alaposan megvizsgálva felfedezhetjük rajta a http://www.bangkokthetravelguide.com webhelyet. Ennél egyértelműbben talán nem is lehetne Easter Egget elhelyezni a játékban - gondolták sokan, de az igazság az, hogy a Naughty Dog semmit nem rejtett el a weboldalon. Sőt, még csak meg sem vették azt.

Amikor az egyik játékos odatévedt és felfedezte ezt, azonnal beregisztrálta a domaint, ami jelenleg a Redditre irányítja át a látogatókat. A Sony és a Naughty Dog kifejezetten örülhetnek ennek, hiszen képzeljétek csak el mekkora botrány lett volna abból, ha egy rosszindulatú akárki csap le a domainra, és az óvatlan látogatókat egy pornóoldal, vagy valamilyen vírus fogadja, amikor meglátogatják a linket.

Az újdonsült tulajdonosnak nincsenek tervei az oldallal, az internet népe azonban már most számos ötlettel előállt. A legtöbben különböző teasereket tennének fel Crash Bandicoot - Uncharted - The Last of Us 2 témakörökben, amit az E3 2016 felirattal is megfejelnének. Erre valószínűleg májusban felkapná a fejét a világ. Remélhetőleg mihamarabb össze is hoznak valamit a srácok, mert ez így kihagyott ziccer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)