Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - hatalmas mennyiségű tartalom jön ingyen

|

Lesznek fizetős DLC-k az Uncharted 4: A Thief's Endhez, viszont azok az egyjátékos módot bővítik. A multiplayerhez minden ingyen jár.

Hirdetés

Az Uncharted 4 lesz a sorozat utolsó, a Naughty Dog által fejlesztett játéka, és a csapat azt szeretné, hogy ne csak a kampányra, a multira is sokáig emlékezzünk, sokáig játsszunk vele.

Mire végigjátsszuk az egyjátékos módot és belerázódunk a multiba, már jön is az első tartalmi frissítés. 2016 nyarán új pályák, egy új játékmód, új fegyverek, boosterek, misztikus tárgyak, több mint 50 új skin és több mint 100 karaktereinkre aggatható kiegészítő érkezik, valamint a Cinema Replay funkció, aminek köszönhetően alighanem visszanézhetjük majd meccseinket. Ezt még nem részletezték.

Ezt ősszel újabb adag friss tartalom követi: jön a kooperatív mód, még több pálya, fegyver, booster, misztikus tárgy, valamint szintén 50+ skin és 100+ kiegészítő. 2016 telén és 2017 tavaszán megint kapunk ezekből egy adagot, illetve olyan dolgokat is, amiket még nem jelentettek be.

A DLC-ként érkező tartalmak ugyan ingyenesek lesznek, de egy Relics nevű fizetőeszközzel tudjuk őket feloldani, amit csak úgy lehet megszerezni, ha játszunk (napi kihívások teljesítéséért és meccsek megnyeréséért járnak). Ebből ládákat vásárolhatunk, amiket kinyitva bezsebelhetjük a jutalmakat, és ha valamit már megszereztünk, azt nem találjuk meg később még egyszer. Egyelőre korrektnek tűnik ez a rendszer, és több más játékban is működött már. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)