Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - 8 hónapnyi munkát dobtak ki, amikor az író otthagyta a Naughty Dogot

|

Az Uncharted 4 munkálatai igencsak átalakultak az író, Amy Henning távozásával, az új forgatókönyv pedig rendesen felforgatta a színészek életét is. Így született újjá Nathan Drake.

Hirdetés

Június közepén, közvetlenül az E3 előtt került megrendezésre a MetroCon, ahol a videojáték- és anime világ számos neves képviselője, így rengeteg szinkronszínész is tiszteletét tette. Ott volt a Nolan North is, aki mesélt egy kicsit az Uncharted 4 munkálatairól.

Az egyik rajongó kérdésére, hogy az író Amy Henning távozása mennyire változtatta meg a játékot, North igencsak részletes választ adott. Elmondta, hogy a "Last of Us-os srácok" Neil Druckmann és Bruce Straley a saját ízlésüknek megfelelően írták át gyakorlatilag az egész forgatókönyvet, így nyolc hónapnyi munkája veszett kárba, szinte mindent újra kellett venni. Ha csak erre a részre vagytok kíváncsiak, a videóban tekerjetek a 18. percig, de a beszélgetés minden perce arany.

A nehézségek mellett persze azért történt néhány örömteli dolog is, ekkor került a képbe Troy Baker, akik a főszereplő testvérét játsza majd. North elmondta, hogy bár a történet nagyon hasonló mederben folyik, teljesen más a játék hangulata. Hogy mennyire sikerült eltalálni a korábbi Uncharted epizódok hangulatát, arra 2016 tavaszán fény derül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)