Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - jutalmat kapnak, akik megszerzik az összes trófeát

|

Ezt kapják a Sony-tól azok a játékosok, akik mindent kipréselnek Nathan Drake legutóbbi kalandjából.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End képében a Naughty Dog ismét elhozta nekünk az aktuális generáció egyik legkiemelkedőtt alkotását, a játékosok (nyilván mi is), pedig teljesen rá vannak már pörögve a megjelenése óta, amit a Sony szeretne is meghálálni.

Sok játékos van, aki hobbi szinten űzi a Platinum trófeák vadászatát a különféle játékokban, de elég ritkán fordul elő, hogy a megszerzésért valamit kapunk cserébe, legalábbis a hírnéven és az örök dicsőségen kívül.

A Bloodborne volt az egyik első kivétel, hiszen ott egy egyedi témát kaptak az igazi bajnokok, most pedig az Uncharted 4 is hasonlóan jár el. Kiderült ugyanis, hogy akik megszerzik a trófeát, azok e-mailben egyedi, a gyűjtői kiadáshoz használt artworköt kapnak.

Ez önmagában persze nem tűnik soknak, de azért kedves gesztus, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)