Hirdetés

Uncharted 4 - Samre és Sullyra fókuszálhat a sztori-DLC

|

Pletykák szerint decemberben fogják bemutatni az Uncharted 4 egyjátékos kampányát bővítő csomagot, melyben Nathan bátyja lesz a középpontban.

Hirdetés

Egy kicsit már el is felejtettük, hogy a Naughty Dog egyjátékos DLC-t is ígért az Uncharted 4-hez - elvonta a figyelmet a multi, amit szintén folyamatosan frissítenek.

Egy a The Last of Ushoz megjelent Left Behindra hasonlító, de annál több játékidőt kínáló csomagra számíthatunk, ami a napokban a neten keringő pletykák szerint önállóan is játszható lesz, az alapjátéktól függetlenül is érthető és élvezhető. A főszereplő Sam Drake, és nagy szerepet kap Sully is, de további részletek egyelőre nem derültek ki. Jaffameister összesen három cikket tartalmazó, tegnap létrehozott oldalán, belsős forrásra hivatkozva jelentek meg ezek az infók, ami önmagában még semmit nem jelentene, de a notórius szivárogtató (akinek nevét egyébként említik a Jaffameister site-on), Laura Kate Dale is megerősítette, hogy hasonlókat hallott. 

Ki tudja, mi igaz ebből, mindenesetre készülhetünk a december 3-4-én tartandó PlayStation Experience-re, ahol várhatóan megtörténik a leleplezés. Vagy nem. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)