Hirdetés

Megjött az Uncharted 4 Survival módja

|

Az Uncharted 4 legújabb frissítése ma érkezett, és vele együtt befutott a játék a legújabb módja is, a Survival is.

Hirdetés

A Survival egy kooperatív mészárszék, ahol egyedül vagy két haveroddal lövöldözhettek végig maximum 50 hullámnyi ellenfelet. Az ellenségek egyre erősödnek majd, de ha sikerül kitartani, akkor komoly jutalmakat kaphattok.

Gyakorlatilag egy horde módról van szó, annyi különbséggel, hogy a Survival saját fejlődési és jutalmai rendszerrel is el van látva. A Survival móddal rengeteg extrát lehet megnyitni, és minél nehezebb fokozaton toljátok, annál komoly zsákmányt kaptok a menet végén.

Az Uncharted 4 legújabb mókájáról a fenti trailer is elmeséli a részleteket. Az alapjáték tulajdonosai természetesen ingyenesen férhetnek hozzá az új tartalomhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)