Hirdetés

Folytatódhat az Uncharted-sorozat, de új főhőssel nehéz elképzelni

|

A Naughty Dog sem tudja, folytatják-e a sorozatot az Uncharted 4: A Thief's End után, de abban biztosak, hogy Nathan karaktere nélkül egészen más lenne a széria.

Hirdetés

A Naughty Dog csapata több szempontból furcsa helyzetben van, többek között az Uncharted-sorozat jövőjét illetően. Nathan Drake karakterének története ugyanis véget ér az Uncharted 4: A Thief's Enddel, viszont a rajongók valószínűleg szívesen fogadnának további részeket is a sorozatból.

A csapat nem zárja ki egy esetleges folytatás lehetőségét, de mindenképpen furcsának gondolnának egy új Unchartedet Drake karaktere nélkül. "Szerintem az egyik nagyszerű dolog a sorozattal kapcsolatban, az az... utálom az univerzum szót, mert a Marvel kicsit túl sokat használta, szóval a világot, ahol rengeteg ősi civilizáció vár felfedezésre, és sok karizmatikus, lelkiismeretlen kincsvadász próbálja ezeket megtalálni. Gondolom el tudnánk mesélni egy sztorit ebben a világban Nathan Drake nélkül, de ezt valahogy egy kicsit nehéz elképzelni" - mondta Josh Scherr, az Uncharted írója.

Azt, hogy mennyire Drake sztorija körül forog az Uncharted-sorozat, jól illusztrálja az egyik társrendező, Neil Druckmann nyilatkozata is: "Az első három játék előkészítés volt, és ha még többet csinálnánk, annak hogyan találhatnánk egy csattanós lezárást? Hogyan zárhatnánk le Nathan Drake utazását? Minden, amit az Uncharted 4-gyel csinálunk, afelé építkezik: lezárni egy nagyon hosszú utazást" - mondta Druckmann.

Mit gondoltok, milyen lenne egy Uncharted-játék Drake nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)