Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - siess, ha már most be akarod biztosítani a kiegészítőt

|

Uncharted 4 Digital Deluxe Edition és az Explorer's Pack birtokosai biztosan megkapják a The Lost Legacyt, de ezek a csomagok már nem sokáig lesznek elérhetőek.

Hirdetés

A PlayStation Experience 2016 sokak örömére végre leleplezte a Naughty Dog, hogy milyen bővítményen ügyködnek az Uncharted 4 kapcsán. A The Lost Legacy nem egy egyszerű DLC lesz, hanem jóval több annál.

Az Uncharted: The Lost Legacyt leginkább a The Last of Us: Left Behindhoz lehetne hasonlítani, noha a fejlesztők már most leszögezték, még annál is hosszabb kaland vár ránk. Chloe Frazer kalandja egy egyszerű DLC-ként indult, de hamar túlnőtt magán és így végül egy teljes különálló történettel bővíti majd a játékot és egyben az Uncharted univerzumot. Mint kiderült, Chloe és Nadine önálló küldetése Indiába vezeti a hősnőket, akik Ganésa agyara után kutatnak. Ganésa egy elefántfejű embertestű istenség, a hindu panteon egyik legismertebb alakja. 

Egymásnak ellentmondó információk utána végre tisztázódott, hogy az Uncharted: The Lost Legacy digitálisan és dobozosan is megvásárolható lesz, tehát nem lesz szükség az elindításához a negyedik részre. A kiegészítőt azonban az Uncharted 4 Digital Deluxe Edition változatának birtokosai és az Explorer's Pack csomag tulajdonosai már a megjelenés napján automatikusan megkapják. Viszont, ha ezek egyikére fáj neked is a fogad, akkor nem árt sietni, hiszen mindkét verzió csupán december 13-ig lesz elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)