Hirdetés

Uncharted: The Lost Legacy - kicsit más hangulata lesz, mint az eddigi részeknek

|

A készítők meséltek egy keveset arról, miben változik az eddigi részekhez képest az Uncharted: The Lost Legacy. Ugyan nem érdemes radikális változásra számítanunk, érdekes lesz a kiegészítő is.

Hirdetés

A decemberi bejelentése óta nem sokat mesélt a Naughty Dog az Uncharted: The Lost Legacy-ről, nemrég viszont egy-két apró részletet meglebegtettek a sztori-DLC-ből önállóan is megjelenő kiegészítővé kinőtt projektről. A brit PlayStation magazinnak adott interjú alapján pedig nem csak az sztoriszál jelent majd újdonságot.

A kreatív direktor, Shaun Escayg elmondta, hogy egy kicsit más élményre érdemes számítani, mint az eddigi Uncharted részekben, amihez a választott helyszín is sokat tesz hozzá.

"A hangulata más lesz, de az Uncharted-világtól megszokott határokon belül. India rendkívül jellegzetes: sok rejtett templom és fura istenség van, akikre tudunk építeni, szóval ez a tökéletes helyszín az Uncharted: The Lost Legacy-nek."

A játék rendezője, Kurt Margenau pedig hozzátette, hogy a játékmenet is változni fog kicsit, bár most még csak a pályatervezésről ejtett néhány szót.

"Azt mondanám, hogy ezúttal valamivel szélesebb lesz a perspektíva. Egyelőre nem akarok túl sokat elárulni, de az egyik dolog, ami miatt elég izgatottak vagyunk a játékmenet oldaláról, az a városi és az azon kívüli helyszínek közötti ellentét. Így lesznek szűkebb pályák és nagyobb, nyíltabb terek is"

- fejtette ki Margenau.

Ti mit vártok az első, Nathan nélküli Uncharted-sztoritól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)