Hirdetés

Uncharted: The Nathan Drake Collection - az új frissítés megszépíti

|

A Bluepoint Games egy olyan update-et adott ki az Uncharted: The Nathan Drake Collection kiadáshoz, amely többek között picit feltuningolja a játék grafikáját is.

Hirdetés

Noha a korábbi Uncharted részek a mai napig megállják a helyüket a palettán, a Bluepoint Games mégis remek munkát végzett velük a PlayStation 4-re szánt gyűjteményes kiadás, az Uncharted: The Nathan Drake Collection esetében, hiszen a Naughty Dog klasszikusai 1080p felbontással és 60 fps képfrissítéssel felújítva egyenesen kivirágoztak a Sony jelenlegi generációs konzolján. A portolást végző csapat azonban még nem engedi el a kollekció kezét, sőt, most egy olyan frissítést adtak ki hozzá, amit minden tulajnak ajánlott azonnal letölteni a játékhoz.

A Bluepoint ugyanis elérhetővé tette a The Nathan Drake Collection 1.02-es verziószámú javítását és a közlemény szeirnt az 1.04 GB mérettel rendelkező patch egy picit szebbé varázsolja a játékok látványvilágát, módosít egy parányit a begyűjthető trófeák követelményein, finomít a főhős mozgásán és számos egyéb csekélység mellett stabilizálja a program működését is. 

Telepítsétek hát az Uncharted: The Nathan Drake Collection új frissítését, amilyen gyorsan csak tudjátok és várjuk kommentben a véleményeket, hogy valóban csiszoltak-e kicsit a látványon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)