Hirdetés

Bejárnád Hong Kong utcáit egy macska szerepében?

|

Egy nagyon érdekes projekt készül Unreal Engine 4-ben, melynek a főszereplője nem más, mint egy macska.

Hirdetés

Az Unreal Engine 4 bárkinek elérhető, ennek köszönhetően pedig rengeteg kreatív művész és csapat kapott lehetőséget arra, hogy elképesztő dolgokat alkosson. Most egy korai fázisaiban lévő független játékot mutatunk meg, ami már most elég érdekesen hangzik.

A titokzatos projekt jelenleg csak "HK" munkacímen készül és ahogy a nevéből is következik, Hong Kongban játszódik majd. Ez ránézésre egy amolyan kalandjáték lesz, annyi csavarral, hogy egy macskát kell majd irányítanunk Hong Kong utcáin. Még nincs sok kész belőle, de azért szépen halad a projekt és mindig érdekes látni, ahogy lépésenként felépül egy játszható valami (az is sokat segít, hogy az Unreal Engine 4-ből aránylag gyorsan látványos eredményt lehet csiholni).

Nagyon érdekes, hogy habár erről hivatalos megerősítés nem történt, az első képsorok alapján többen úgy gondolják, hogy a játék Kowloon titokzatos erődményében fog majd játszódni. Ez a 70-es években egy enklávé féleség volt Hong Kongon belül, a sűrűn lakott terület önállóan működött a kormány beleszólása nélkül egészen addig, amíg le nem bontották.

Nagyon érdekes lenne egy játék, ami a történelem ezen különös szeletét örökítené meg, reméljük hamarosan többetis megtudunk a projektről. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)