Hirdetés

Unreal Tournament - a föld alá visz az új pálya

|

Egy klasszikus zenével kísért videóban mutatkozik be az ingyenesen játszható Unreal Tournament új mapje, az Underland.

Hirdetés

Egy kicsit eltűnt a sok egyéb mellett, de továbbra is bárki kipróbálhatja az Unreal Tournament sorozat legújabb részét, ami folyamatos fejlesztés alatt áll, és a valaha volt legjobb UT lehet - vagy legalábbis az, ami a játékosok igényeinek leginkább megfelel.

A fenti videóban is látható Underland pálya hat-nyolc fős deathmatchekre lett tervezve. Helyszíne egy rejtett bázis, melyet ezer év után fedeztek fel újra. Ez őrzi az alvilág barlangjainak bejáratát. Ahhoz képest, hogy mélyen található, világosban játszhatunk, de ha felnézünk, ködöt és lebegő földdarabokat látunk. Kicsit dzsungeles, de hangulatosnak tűnik. A játékot innen tudjátok letölteni, ha kedvet kaptatok hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)