Hirdetés

Until Dawn: Rush of Blood - képeken a VR-borzongás

|

A kizárólag PlayStation VR-hoz fejlesztett Until Dawn: Rush of Blood végre kicsit bővebben is megmutatja magát néhány új képkocka keretében.

Hirdetés

Az októberi Paris Games Weeken leleplezett Until Dawn: Rush of Blood egy VR-játék lesz az alapjátékot fejlesztő Supermassive Games tolmácsolásában, kizárólag a PlayStation VR-hoz, ám nem közvetlen folytatás lesz és nem is pusztán csak egy virtuális valóságra kihegyezett mezei DLC. A fejlesztők kihangsúlyozták, hogy bár a Rush of Blood az Until Dawn univerzumában játszódik, mégis egy külön termék, méghozzá a PSVR számára. 

Bár az Until Dawn: Rush of Blood a Sony által tartott PlayStation VR eseményen nem kapott saját trailert, azért a Supermassive Games nem hagyott minket látnivaló nélkül és bemutatott néhány vadonatúj és meglehetősen parás fotót a spin-offról: 

Egyelőre csak sötétben tapogatózunk az Until Dawn: Rush of Blood megjelenésével és árazásával kapcsolatban, de nagy rá a gyanúnk, hogy a PlayStation VR októberi indulását célozzák meg vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)