Hirdetés

Csak bedugod, és szinte bármilyen gépet azonnal tönkrevág ez a pendrive

|

Nem vagyunk benne biztosak, hogy ettől jobb hely lett a világ, de már bárki megveheti a neten az USB Killer nevű cuccot, ami a másodperc tört része alatt képes gallyra vágni akár a legkomolyabb gépeket is.

Hirdetés

Azt ugye senkinek nem kell elmagyarázni, miért nem dugunk ismeretlen forrásból származó (mondjuk az utcán talált) pendrive-ot a gépünkbe? Még csak kattintanunk sem kell ahhoz, hogy összeszedjünk egy csúnya vírust, ez azonban semmi ahhoz képest, amire az USB Killer képes.

A pendrive-nak álcázott eszköz a valóságban áramot vesz fel az eszközből, amibe bedugjuk, aztán amikor feltöltődtek a kondenzátorok, az egészet egyben leadja, ezzel kisütve a rendszert. Ezt addig ismétli, amíg ki nem nyírja az egészet.

Egyes eszközök jobban bírják a gyűrődést, és csak magát a portot vágja tönkre az USB Killer, de egy Xbox One-ba, Macbook Próba vagy bármilyen PC-be dugva azonnal búcsút mondhatunk a rendszernek. Mindezt alig 50 dollárért kínálják a neten. 

Légyszi ne vegyetek egy ilyet csak azért, hogy megvicceljétek a haverokat, mert bár maga az eszköz olcsó, hatalmas károkat képes okozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)