Hirdetés

Heroes of the Storm - Valeera Sanguinar lesz a következő hős

|

A Warcraft képregényekből ismert blood elf orgyilkos hamarosan csatlakozik barátaihoz a Nexus arénáiban.

Hirdetés

Valeera Sanguinar karaktere leginkább akkor lett közismert, amikor csatlakozott a Hearthstone hőseihez, persze a blood elf hölgy története ennél sokkal korábban kezdődött.

Valeerával először a Warcraft képregényekben találkoztunk, amikor is fogságban élve arra kényszerítették, hogy aréna harcokban vegyen részt két másik fogoly, Broll Bearmantle és az akkor még két részre szakadt Varian Wrynn oldalán.

A három hős rengeteg kalandot élt át együtt, így főleg nekik, és Meryl Winterstormnak (ma Meryl Felstormként ismerhetik a World of Warcraft: Legion mágusai) köszönhetjük, hogy Valeera még él, és nem vett át felette a hatalmat a sokáig testében raboskodó Kathra'Natir.

Varian után Valeera is becsatlakozik a Heroes of the Storm háborúiba, ha másért nem is, de legalább azért, hogy bosszút álljon korábbi fogva tartóján, Rehgar Earthfuryn.

Játékbeli képességeiről sokat nem tudunk, de a karaktert ismerve valószínűleg egy közelharcra termett orgyilkos lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)