Hirdetés

Ennél jobb távirányítós autós játékot egy darabig valószínűleg nem kapunk

|

Sajnos nincs tervben a Re-Volt folytatása, és semmi hasonló készítéséről nem tudunk. Egy fejlesztőcsapat viszont szabadon engedte a kreativitását.

Hirdetés

A Milestone főleg motoros játékokban utazik, és mivel nincs sok konkurenciája ebben a kategóriában, nem töri magát, hogy például játékai grafikáján javítson. A Valentino Rossi: The Game viszont legalább tele volt tartalommal, olyannal is, amire nem számítottunk.

Lehetett benne autókat vezetni, ami egy motoros játéktól nyilván nem elvárás (a MotoGP 14-es Safety Car után meg aztán kimondottan ellenezték a rajongók, hogy a Milestone még egyszer ilyennel próbálkozzon), de az olasz csapat nem állt meg ennyinél. Egy viszonylag olcsó, 3,99 eurós DLC megvásárlásával feloldhatjuk a Radio Controlled Cars módot, amiben mint ahogy azt a neve is sugallja, távirányítós autókkal kell versenyeznünk. Három különböző pályaelrendezés közül válogathatunk, és autóból sem csak egy típus készült. Amíg reménykedünk abban, hogy bármi akár csak egy kicsit is visszahozza a Re-Volt hangulatát, addig marad ez. 

Ha egyébként a motoros játékokat is szeretitek, akkor meg végképp megéri a Valentino Rossi játék, tesztünkben elolvashatjátok, pontosan miért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)