Hirdetés

Valve játékok érkeztek Xbox One-ra

|

A Microsoft ezúttal hét játékkal bővítette az Xbox One-on futó Xbox 360-as címek listáját, melyből ötöt a Valve-nek köszönhetünk.

Hirdetés

Ha nem lett volna eddig is tele remek hírekkel a nap, most így, a végefelé érkezett még egy. Bár a Half-Life 2-re inkább PC-s játékként emlékszünk, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelent a két epizóddal, a Team Fortress 2-vel és a Portallal együtt.

A The Orange Box csomag vásárlói ezt az öt játékot egyben kapták meg, és aki Xbox 360-ra szerezte be, mától Xbox One-on is játszhatja. Bár a Team Fortress 2 2009 óta nem frissült, és gyakorlatilag halott, a többiért még mindig megéri beszerezni a gyűjteményt.

Szintén ma lett Xbox One-kompatibilis a Joe Danger 2: The Movie és a Galaga Legions.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)