Hirdetés

Vampire Bloodlines - új Vampire játék készül titokban?

|

A Vampire: The Masquerade remake fejlesztésének leállításával a rajongók azt hitték, hogy minden odaveszett, azonban a Paradox Interactive nem hagyja ennyiben a dolgot és úgy tűnik, hogy kezd valamit a Vampire névvel.

Hirdetés

A jogok birtokában az EVE Online-t fejlesztő CCP Games 2014. novemberében leállította a Project Vauldeire stúdió által készített Vampire: The Masquerade remake-et, ezzel pedig úgy tűnt, hogy végleg befellegzett a franchise-nak.

Azonban jött a megmentő fehér lovon a Paradox Interactive képében, amely 2015. októberében felvásárolta a World of Darkness jogokat és ezzel együtt övék lett sok más IP mellett a Vampire: The Masquerade, valamint az említett franchise-ról elhíresült, 1991-ben alapított, majd 2006-ban a CCP-hez került White Wolf Publishing is. 

Most újabb fordulatot vesz a történet, mivel kiderült, hogy a kiadói feladatokat ellátó White Wolf Publishing bejegyeztetett egy új védjegyet, a Vampire Bloodlines-t.

További információk híján ennyiből nehéz lenne megmondani, hogy mire készülnek és melyik fejlesztőcsapatot vonták be a projektbe, könnyen lehet a Vampire: The Masquerade folytatása vagy felújítása a titokzatos cím, de esetleg az is megeshet, hogy csak rutineljárás az egész.

Az mindenesetre érdekes egybeesés, hogy a korábban lelőtt rajongói remake Vampire: The Masquerade - Bloodlines néven futott. Közeleg az E3, ott talán fény derül a rejtélyre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)