Hirdetés

Vampire: The Masquerade - a CCP leállította a remake fejlesztését

|

Manapság rengeteg játék remake és remastered verziója kerül a boltok polcaira, de most egy ígéretes próbálkozás bukásáról kell értesítenünk titeket.

Hirdetés

A 2004-es Vampire: The Masquerade - Bloodlines egy jó, viszont sajnos elég sikertelen játék volt. Ez betudható a nehézkes fejlesztésnek, de a megjelenés se volt éppen túl rózsás. Azóta rengeteget foltoztak rajta a rajongók, de sose lett olyan jó, mint lehetett volna, viszont volt egy halvány reménysugár, ami úgy tűnik most végleg kihunyt.

Készülőben volt egy remake a Project Vauldeire stúdiójában, amit sok rajongó nagyon várt és még pénzzel is támogatott, de sajnos hiába.

Az EVE Online-t fejlesztő CCP, aki jelenleg a Vampire franchise tulajdonosa, megtiltotta a Vampire: The Masquerade remake-jének elkészítését és minden ehhez kapcsolódó anyagot levetetett a Project Vauldeire oldaláról.

Akinek kimaradt volna az élmény, hogy milyen is egy vámpírokkal teli szerepjátékvilág és nyitott az ilyesmire, az adjon egy esélyt a Vampire: The Masquerade - Bloodlines-nak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)