Hirdetés

Vampyr - képeken a Life is Strange alkotóinak új játéka

|

Néhány hónap csend után ismét megmutatja magát a Dontnod Entertainment ígéretes szerepjátéka, a Vampyr, néhány kép erejéig, fókuszban a főhős kettősségével.

Hirdetés

A Life is Strange miatt a Dontnod Entertainment örökre beírta magát a játéktörténelembe, de a fejlesztők nagyot szeretnének alkotni következő projektjük, a Vampyr képében is, amely mögött a Focus Home Interactive áll. 

A Vampyr a 20. század elején játszódik, amikor a spanyolnátha elszabadul Angliában és ezt a szörnyű időszakot használják ki a vámpírok arra, hogy éjjelente vadászni induljanak London utcáin. Egy közülük Jonathan E. Reid is, azonban ő mégis más: egy magas rangú katonai sebész, akinek feltett szándéka, hogy segít az embereken. Persze vér nélkül ő sem tud létezni, így különleges kettősség alakul ki a karakterrel kapcsolatban: kit áldozunk fel azért, hogy a többieknek segíthessünk? Ezt a faramuci helyzetet szeretnék szemléltetni a Remember Me fejlesztői a Vampyr legújabb, in-game képein: 

A stúdió információi szerint további részletekre és látnivalókra számíthatunk a játékkal kapcsolatban az E3 alkalmával, viszont a Vampyr megjelenése csak valamikor 2017-ben várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)