Hirdetés

Van, akinek 12 perc elég ahhoz, hogy kifektesse a Skyrim főellenségét

|

Egy ütéstől feküdt ki az Ebony Warrior, akinek ellenfele súlyos másodperceket vert az előző rekorderre.

Hirdetés

Három évvel ezelőtt született Waz világrekordja, aki a Skyrim kezdetétől jutott el az Ebony Warrior legyilkolásáig mindösszesen 14 perc és 27 másodperc alatt. Az eredménye sokáig érinthetetlennek bizonyult, de aztán megérkezett Nuculus, aki másodperceket javított a futamidőn.

Ennek a The Elder Scrolls V: Skyrim speedrun kategóriának az a lényege, hogy ki lehet használni mindenféle glitchet és bugot a 80-as szintig való eljutásért, ahol aztán a versenyzőnek le kell küzdenie az Ebony Warriort. Ez alapesetben több tucat órát jelentene, de a speedrunner profik nem a szokásos szabályok szerint játszanak.

Hirdetés

A lenti videón látható a futam, mely során Nuculus kihasználja a Skyrim megannyi programhibáját, és feltolja magát 80-ra. A pontjai nagy részét Alchemyre, Blockra, Enchangingra, Heavy Armorra és Speech skillre koncentrálja. Mire az Ebony Warrior felbukkan, addigra Nuculus annyira erős lesz, hogy egy ütéstől kifekszik.

A Skyrim már meglehetősen koros, de a speedrun közösség még mindig nem hagyta hátra. Könnyen el tudjuk képzelni, hogy lesz valaki, aki a 11:47-ből is képes lesz lefaragni, mielőtt a The Elder Scrolls VI megjelenne.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)