Hirdetés

Vannak még ölhető orkok - neked van még pénzed?

|

Chaos Unleashed névvel érkezik hamarosan a Warhammer 40,000: Space Marine első fizetős DLC-je, csőstül rontanak ránk az orkok megint.

Hirdetés

 

Nemrég mutatkozott be a multihoz kiadott ingyenes Exterminatus DLC, de a THQ nem pihen, decemberben várható az első fizetős Warhammer 40,000: Space Marine kiegészítő, amelyben több új érdekesség is helyet kap.

Ezek közül az egyik legérdekesebb az Exterminatus mód, amely az első ingyenes DLC-t bővíti új lehetőségekkel. Három új multiplayer pálya is érkezik (Habs Ablaze, Station Tertius és az Aquila Canyon), ehhez pedig még az eddig kihagyott Capture the Flag mód is társul. Új co-op arénák és ellenfelek is feltűnnek a Chaos Unleashed-ben, a Warhammer 40,000: Space Marine rajongók tehát nem fognak unatkozni az orkok mészárlása közben. Mindehhez 10 dollárt, illetve 800 MS pontot kell majd kicsengetni, de a Szauron seregét is megszégyenítő orkmennyiség leölése bizonyára megér ennyi befektetést.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)