Hirdetés

Vasembert tényleg lehetetlen kiütni?

|

A tudomány segítségével fejtegetjük, ki nyeri majd a Polgárháborút.

Hirdetés

A héten kerül mozikba az Amerika Kapitány: Polgárháború, ami miatt nemcsak a szuperhősök, hanem a rajongók is két táborra szakadtak. Hogy végül ki jön majd ki mosolyogva a moziból, abban fontos szerepet kaphat Vasember eddig ismeretlen "szuperképessége" is.

A Nerdist Because Science sorozatában Kyle Hill tudományos-fantasztikus témákat boncolgat, és a tudomány segítségével megpróbál megmagyarázni olyan dolgokat, mint hogy hogyan működik Kylo Ren fénykardja, hogyan gyógyul Deadpool, vagy hogy hány Nuka Colát tudsz megunni, mielőtt belehalnál. Ezúttal Vasembert vette górcső alá.

A következő hetekben egyébként a Polgárháború lesz a téma a csatornán, szóval érdemes lesz visszanézni további videókért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)