Hirdetés

Végre trailert kapott A Gyűrűk Ura játék, amiben hobbitként élhetünk a Megyében

|

A végtelenül cukinak és nyugisnak ígérkező Tales of the Shire azoknak szól, akik szeretik a Stardew Valley vagy az Animal Crossing játékélményét.

Hirdetés

Mindannyian szeretjük Frodó és Bilbó történeteinek izgalmait, de imádtunk minden olyan pillanatot is, amit békességben töltöttek el kedvenc karaktereink. Eddig nem igazán merülhettünk el Tolkien világában interaktív módon úgy, hogy a felhőtlen élményt ne árnyékolta volna be valamilyen fenyegetés, viszont egy új, hiánypótó játék változtat ezen. 

A Weta Workshopnál készülő életszimulátorból eddig csak ízelítőt kaptunk, de a fejlesztők nem rejtegették tovább az alkotásukat, és egy közel 2 perces trailerrel bemutatták a Tales of the Shire-t. 

Hirdetés

A koncepció nincs túlbonyolítva: akárcsak más szimulátorokban, egy új karaktert létrehozva (itt hobbitot) fedezhetjük fel az adott helyet (ezúttal a festői Morotvát, Hobbitfalva részét), gazdálkodhatunk és vehetjük ki a részünket a közösségi életből. A lakosok gyűjtögetnek, halásznak, főznek, gondozzák a kertjüket, díszítik a házukat, kereskednek és barátkoznak másokkal, de nem ritka az sem, hogy vendégeket fogadnak (találkozhatunk majd ismerős szereplőkkel, 1:25-nél fel is bukkan Gandalf), ezeket a tevékenységeket pedig mi is űzhetjük. Morotva felvirágoztatásához chilles zene, aranyos körítés és olyan játékmenet párosul, amely ismerős lesz a műfajt kedvelőinek: 

A Tales of the Shire egyelőre nem kapott napra pontos megjelenési dátumot, de még idén számíthatunk rá PC-re (Steamen), PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)